Nieuws uit de binnenstad
Chainels informatiekanaal van de gemeente

Chainels, informatiekanaal van de gemeente

Via platform Chainels kun je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in de binnenstad. Dit platform wordt beheerd door het BMT (Binnenstadsmanagement Tilburg). Het BMT is er voor iedereen in de binnenstad, dus ook voor de bewoners. Je kan je aanmelden als bewoner of als ondernemer. 
Digitaal platform voor bewoners
Op Chainels is een aparte pagina voor bewoners met interessante berichten over bijvoorbeeld wegwerkzaamheden, bouwplannen, evenementen of informatieavonden. Je kan altijd zien wie de afzender van het bericht is. Op Chainels staat geen reclame. 

Aanmelden
Je kan je hiervoor aanmelden door een mail te sturen aan info@binnenstadmanagementtilburg.nl. Inschrijvers krijgen na aanmelding een activatielink om het account te activeren. Met een e-mailadres en zelfgekozen wachtwoord kun je ook inloggen op de gratis app. Deze staat in de Play Store of App Store (zoekterm: Chainels). 

Privacy

Als bewoner ben je niet zichtbaar voor andere gebruikers in de community. Zodra je gaat reageren op berichten, ben je wel zichtbaar voor anderen. In uw profiel kun je zelf bepalen welke gegevens je wil delen.