Nieuws uit de binnenstad
Wandel mee met stadsgidserij tilburg
Wandel mee met Stadsgidserij Tilburg
Tilburg is booming!  Gesteund door de vele positieve berichten in de media weten steeds meer mensen uit Nederland, België en zelfs verder daarbuiten onze stad te vinden.
Lees meer >
Arn van baest nieuwe penningmeester van bewoners binnenstad tilburg
Arn van Baest nieuwe penningmeester van Bewoners Binnenstad Tilburg
Per september 2023 volgt Arn van Baest Jan van Erve op als penningmeester van Bewoners Binnenstad Tilburg (BBT). Arn stelt zich voor ....
Lees meer >
Karel lemmen nieuwe voorzitter bewonersplatform binnenstad stadshart zuid
Karel Lemmen nieuwe voorzitter Bewonersplatform Binnenstad-Stadshart/Zuid
Per 27 september 2022 is Karel Lemmen de nieuwe voorzitter van het Bewonersplatform Binnenstad-Stadhart/Zuid. Karel stelt zich voor ....
Lees meer >
Uitnodiging speciale bijeenkomst agenda binnenstad 13 april 2022
Uitnodiging speciale bijeenkomst Agenda Binnenstad 13 april 2022
Bewonersplatform Binnenstad-West nodigt bewoners van de binnenstad uit voor een speciale bijeenkomst over de Agenda Binnenstad 2022. Op de avond worden thema's uitgelicht die het wonen in de binnenstad het meest raken. De bijeenkomst is op woensdag 13 april van 20.00-22.00 uur in Monopole, Langestra...
Lees meer >
Tony weggemans nieuwe voorzitter bewonersplatform binnenstad west
Tony Weggemans nieuwe voorzitter Bewonersplatform Binnenstad-West
“Ik kom oorspronkelijk uit het noorden van Nederland en kwam in 1980 naar Tilburg voor een baan aan de universiteit. Ik woonde vanaf 1986 tien jaar in de binnenstad, daarna vijftien jaar in de Reit en kwam in 2011 weer terug naar het centrum van Tilburg. In verband met mijn werk als organisatieadv...
Lees meer >
Nieuwe fietsenstalling dwaalgebied
Nieuwe fietsenstalling Dwaalgebied
Het Dwaalgebied krijgt een overdekte fietsenstalling. Deze was beoogd op de hoek van de Langestraat/Korte Tuinstraat, maar komt nu definitief aan de Schouwburgring 135.
Lees meer >
Denk mee over de toekomst van de binnenstad
Denk mee over de toekomst van de binnenstad!
Op woensdag 21 april organiseert het Binnenstad Management Tilburg (BMT) samen met de gemeente Tilburg een online sessie over de Agenda Binnenstad.
Lees meer >
Doe mee aan het nk tegelwippen
Doe mee aan het NK Tegelwippen!
Tilburg doet mee aan het NK Tegelwippen en gaat de strijd aan met Breda! In welke gemeente wippen inwoners de meeste tegels uit hun tuin en vervangen deze door groen? Het NK start op 30 maart en duurt tot 30 september 2021. Goed voor de stad, goed voor jezelf! Doe mee!
Lees meer >
Nieuwe wijkregisseur in het centrum
Nieuwe wijkregisseur in het Centrum
“Het is gewoon heel fijn, mooi én vooral leuk om iets voor je stad te kunnen betekenen.” Dat vat meteen samen waarom de nieuwe wijk-regisseur Chris Liebregts voor deze functie heeft gekozen.
Lees meer >
19 januari online presentatie definitief ontwerp stadsforum
19 januari: online presentatie definitief ontwerp Stadsforum
Binnen enkele jaren ontstaat in de ruimte tussen de Schouwburg, concertzaal met kunstcluster, Factorium, Heikese kerk, het Kantongerecht, het paleis-raadhuis en stadhuis een levendig plein: het Stadsforum. Het definitief ontwerp is inmiddels gereed.
Lees meer >
Anja sparidaans nieuwe voorzitter bewonersplatform binnenstad west
Anja Sparidaans nieuwe voorzitter Bewonersplatform Binnenstad-West!
Kees Stegenga heeft tijdens de laatste bewonersvergadering van Binnenstad-West op 18 november 2020 het stokje overgedragen aan de nieuwe voorzitter Anja Sparidaans. Kees is januari 2020 voorzitter geworden van het Binnenstad Management Tilburg.
Lees meer >
Meer nieuws over de binnenstad
Meer nieuws over de binnenstad .....
Natuurlijk is er veel meer nieuws over de binnenstad. Op CenterofTilburg.nl vindt je informatie over activiteiten, evenementen, nieuwe winkels of horeca, coronamaatregelen en allerlei praktische informatie over de binnenstad. Ook op Stadsgezicht Tilburg staat veel nieuws over de binnenstad.
Lees meer >
Hoe denken binnenstadbewoners over het stadsforum en autoluwer maken van de cityring
Hoe denken binnenstadbewoners over het Stadsforum en autoluwer maken van de Cityring?
Bewoners Binnenstad Tilburg wil met bewoners in gesprek over de ontwikkeling van het Stadsforum en het autoluwer maken van de Cityring. Hoe staan bewoners tegenover deze ontwikkelingen en wat zijn hun wensen hierin?
Lees meer >
Vervangen kabels en leidingen in de binnenstad
Vervangen kabels en leidingen in de binnenstad
Enexis Netbeheer en Brabant Water zijn sinds september 2019 bezig met het vernieuwen van alle gas- en waterleidingen in de binnenstad. KPN NetwerkNL legt in delen van het gebied meteen een glasvezelnetwerk aan.
Lees meer >