Nieuws uit de binnenstad
Wandel mee met stadsgidserij tilburg

Wandel mee met Stadsgidserij Tilburg

Tilburg is booming!  Gesteund door de vele positieve berichten in de media weten steeds meer mensen uit Nederland, België en zelfs verder daarbuiten onze stad te vinden.
Dat merken we aan het aantal Stadswandelingen dat bij ons wordt geboekt. In 2023 waren dat er bijna 500. Maar ook de Tilburger zelf wordt trotser op de stad. Door allerlei ontwikkelingen (o.a. Spoorzone, Spoorpark, haven, binnenstad) is er dan ook steeds meer om trots op te zijn.

En wat is er nu leuker om in je stad op pad te gaan met een Stadsgids die u allerlei wetenswaardigheden kan vertellen over het verleden, het heden en de toekomst van onze stad. Lekker gezond aan de wandel en ondertussen luisterend  naar leuke anekdotes  en zaken waar u nog nooit van had gehoord of die u nog nooit had gezien al woont u er  bij wijze van spreken “om de hoek”!

Bijna elk weekend is er gelegenheid om voor slechts 5 euro gezellig mee te lopen door steeds weer een ander stukje van de stad. Want wist u dat de Stadsgidserij wel 30 verschillende activiteiten op het programma heeft staan, waaronder ook een aantal fietstochten?! Dus van Korvel tot Den Heikant, van een fietsmuurschilderingentocht tot een Misdaadwandeling, het is allemaal mogelijk. En zeker weten dat ook U  na afloop weer een stukje trotser bent op Tilburg, net zoals de vele stadsgenoten die u voor gingen. Neem voor het programma eens een  kijkje op onze website www.stadsgidserij.nl onder het kopje agenda of meldt u zich aan op facebook Stadsgidserij Tilburg. Ook kunt u de folder 2024 met daarin alle wandelingen digitaal aanvragen via reijnen@stadsgidserij.nl. Hopelijk komen we elkaar in 2024 tegen op één van de mooie plekjes in de stad.